Contact: Pontus Witt
Online Registration
  • Registration for this event is now closed.
16
sep
2020
Helsingborg-Berga
Pålsjö Krog, parkeringen
Drottninggatn 151
Helsingborg,  25433
Sweden

Detta rotaryårs röda tråd ska, som utlovats, vara hälsa och friskvård. Därför kommer Helsingborg-Berga Rotaryklubb tre onsdagar i september tom november att bjuda in samtliga rotarianer med anhöriga och vänner till gemensam aktivitet, där vi rör på oss utomhus. 

Onsdagen 16 september samlas vi därför kl 18.00 på parkeringen utanför Pålsjö Krog för att därefter promenera till Restaurant Strandhuset, fd Vikingstrand. Vi går ca en timme i två grupper, en för promenad och en för power walk. Varje grupp delas upp i smågrupper och får med sig kluriga frågor att lösa under promenaden. De som så önskar stannar på Restaurant Strandhuset och äter kvällsmat, bord är bokat. Övriga vänder efter en kortare paus och går tillbaka till startplatsen.  

Startavgift 20 kr (eller mer om Du vill), som oavkortat går till Rotary ShelterBox. Swishas alt betalas kontant på plats. OBS OBLIGATORISK FÖRANMÄLAN!  Anmäl Dig senast måndag 13 september kl 12.00, antingen på länk i evenemanget, eller till klubbens IT-samordnare Tomas Andrén Ange även i Din anmälan även om Du önskar äta eller inte..

Varmt välkomna!