03
juni
2024
Helsingborg-Berga
Scandic Helsingborg Nord
Florettgatan 41
Helsingborg ,  25024
Sweden

Entreprenören Daniel Swärd besöker vår klubb för att hålla föredraget ”Lev Längre & Må Bättre” och ger på detta sätt tillbaka för allt det goda som Rotary berikat honom med - genom att gratis hålla et föredrag hos oss.
 

Föredraget bygger på boken Lev Längre & Må Bättre som baseras på 350 intervjuer och filmer med nobelpristagare, professorer, läkare, michelinkockar, entreprenörer, OS-guldmedaljörer, världsmästare m fl.
 

Tusentals frågor om hälsa resulterade i svar på den bästa kosten, träningen och livsstilen för ett längre och friskare liv på vetenskaplig grund. Målet är att hjälpa människor att leva längre och må bättre med världens bästa hälsovanor, som har bevisade effekter från forskning. 
 

Helsingborg-Berga Rotaryklubb är klubben med friskvårdstema. Därför, häng med på gym, bastu och/eller varmbad efter veckomötet. En perfekt start på veckan. Scandic Helsingborg Nord bjuder på detta, även för gäster.
 

Helsingborg-Berga Rotaryklubb kör sedan 2020 hybridmöten och använder Google Meet för att möjliggöra deltagande i klubbmötet på distans. Använd följande länk för att ansluta till detta möte: http://meet.google.com/bnn-tjox-fgi