Kontakt: Ulf Nilsson
20
maj
2024
Helsingborg-Berga
Scandic Helsingborg Nord
Florettgatan 41
Helsingborg ,  25024
Sweden

Genom åren har Johan Gustafsson, VD på Bildeve, samlat på sig en skatt av erfarenheter och insikter inom bilbranschen och nu är det dags att dela med sig av dessa djupgående betraktelser. Under detta föredrag kommer Johan att öppna upp om de unika utmaningar och glädjeämnen som präglar livet som bilhandlare. Från nervpåfrestande förhandlingar till ren kundglädje - inget ämne är för stort eller lite att ta upp när vi utforskar bilhandeln fascinerande värld.

Johan tar med er på en spännande färd genom utmanande terräng och vidöppna vägar, där varje kurva avslöjar nya tankar och insikter. 

Helsingborg-Berga Rotaryklubb är klubben med friskvårdstema. Därför, häng med på gym, bastu och/eller varmbad efter veckomötet. En perfekt start på veckan. Scandic Helsingborg Nord bjuder på detta, även för gäster.

Helsingborg-Berga Rotaryklubb kör sedan 2020 hybridmöten och använder Google Meet för att möjliggöra deltagande i klubbmötet på distans. Använd följande länk för att ansluta till detta möte: http://meet.google.com/bnn-tjox-fgi