En snabb ändring av vårt program: Dimitrij Aleshkov och Irina Fadeeva från Måndagsrörelsen i Helsingborg besöker på måndag 16 januari kl 7.30 Helsingborg-Berga Rotaryklubbs ordinarie måndagsmöte på Scandic Helsingborg Nord (Berga). 
Måndagsrörelsen i Helsingborg arrangerar varje måndag kl 12.00 demonstrationer till stöd för Ukraina, med anledning av Rysslands invasion och angreppskrig. Dimitrij och Irina berättar om läget i Ukraina och hur vi som klubb och individer kan stödja landet och dess medborgare. 
Helsingborg-Berga Rotaryklubb är klubben med friskvårdstema? Därför, häng med på gym, bastu och/eller varmbad efter veckomötet  En perfekt start på veckan! Scandic Helsingborg Nord bjuder på detta, även för gäster.
Helsingborg-Berga Rotaryklubb kör sedan 2020 hybridmöten och använder Google Meet för att möjliggöra deltagande i klubbmötet på distans. I så fall räcker det att vara uppkopplade strax innan klockan 8.00. Använd följande länk för att ansluta till detta möte http:meet.google.com/bnn-tjox-fgi