Eva Lindgren, tillika vår medlem, berättade i måndags livfullt om sig själv i sitt egoföredrag. Uppväxt i Boden med naturen som extra vardagsrum där det var naturligt att idka lek, sport, fiske och odling. Med en far inom det militära var det aktiva semestrar, med ibland lite för spännande resultat, som tex när finska gränspolisen stoppade familjen i eftersök efter foton de tagit, men fotorullarna var redan i säkerhet - nedgrävda i skogen! I tonåren gick flytten till Filipstad där konstintresset tog fart, siktet ställdes mot grafiska institutet. Efter flertalet konstkurser headhuntades Eva till Ikea där hon ansvarade för hela södra Europas trycksaker, många resdagar blev det genom åren. En härlig men också slitsam tid som varade i hela 24 år. Idag förs en betydligt lugnare tillvaro som volontär på röda korset, engagemang i konstföreningen och olika filosofikurser. Sport och träning är fortfarande viktigt och hinns med mellan översynen av aktieportföljen. 

Vi satt alla med stora öron när vi lyssnade på Evas historia, stort tack för att du delade med dig av dessa pusselbitar till vem du är.
 
Imorgon den 29 januari får vi lyssna på Christian Schönbeck som berättar om Nordkorea. Välkomna till Scandic Helsingborg Nord (Berga) för frukostmingel från kl 7.30 och sedan föredrag kl 8- ca 8.45.